НАЈВКУСНАТА БРЗА ХРАНА

НАЈВКУСНА БРЗА ХРАНА

Најдобриот ресторан за брза храна во Скопје, со препознатливото вкусно гиро и сочни сендвичи со 40 годишна традиција.

Гиро
Бургери
Помфрит
Пиле
Сендвичи и тостови
Чикен Нагетс

ПОНУДА НА ДЕНОТ

наш предлог за вашиот оброк денес е:

Гиро (свинско)

свинско месо, лепче, ѕаѕики, домат, кромид, кечап, сенф, компири

220 мкд


Тост со кулен

кулен, млечен кашкавал, кечап

140/150 мкд

Чикен нагетс бургер

бургер лепче, чикен нагетс, сезонска салата, кромид (по желба), помфрит, сос по избор (кари, тартар сос, ѕаѕики, лут сос)

190 мкд

Најбрза достава во градот

Вршиме достава од понеделник до сабота, до 23:30 часот

Центар:

Аеродром:

МЕНИ

одбери и уживај!

Гиро (свинско)

свинско месо, лепче, ѕаѕики, домат, кромид, кечап, сенф, компири

220 мкд

Гиро (пилешко)

пилешко месо, лепче, ѕаѕики, домат, кромид, кечап, сенф, компири

220 мкд

Гиро порција

пилешко/свинско месо, лепче, ѕаѕики, домат, кромид, кечап, сенф, компири

350 мкд

Хот Дог

хот дог лепче, виршла, кечап, мајонез, сенф

70/90 мкд

Тост

пилешка шунка, млечен кашкавал, кечап, мајонез

120/130 мкд

Хамбургер (со помфрит)

бургер лепче, јунешка плескавица, сезонска салата, кромид (по желба), помфрит, сос по избор (кари, тартар сос, ѕаѕики, лут сос)

200 мкд

Чизбургер (со помфрит)

бургер лепче, јунешка плескавица, кашкавал, сезонска салата, кромид (по желба), помфрит, сос по избор (кари, тартар сос, ѕаѕики, лут сос)

220 мкд

Кордон блу (со помфрит)

бургер лепче, похован пилешки стек со млечен кашкавал и пилешка шунка, сезонска салата, кечап, мајонез, кромид (по желба), помфрит, сос по избор (кари, тартар сос, ѕаѕики, лут сос)

210 мкд

Чикенбургер (со помфрит)

бургер лепче, пилешко месо, сезонска салата, кромид (по желба), помфрит, сос по избор (кари, тартар сос, ѕаѕики, лут сос)

210 мкд

Чикен нагетс бургер

бургер лепче, чикен нагетс, сезонска салата, кромид (по желба), помфрит, сос по избор (кари, тартар сос, ѕаѕики, лут сос)

190 мкд

Печено пиле (1кг)

230 мкд

Комбиниран (со помфрит)

бургер лепче, пилешка или свинска шунка, млечен кашкавал, сезонска салата, кромид (по желба), помфрит, сос по избор (кари, тартар сос, ѕаѕики, лут сос)

160 мкд

КОНТАКТ